RFF aduce capitala modei romanesti la Oradea

Cătălina Burlo Events în colaborare cu Fundaţia Fapte Bune vă invită la prima ediţie Romania Fashion Festival, care se va desfăşura sâmbătă, 28 Noiembrie începând cu orele 19:30, în cadrul sălii de evenimente Ambasador Oradea.

Evenimentul, care doreşte să se poziţioneze în topul festivalelor de modă din România, va aduce pe podium designeri români şi internaţionali, într-un show prezentat de Bogdan Vlădău împreuna cu Raul Popa şi onorat de prezenţa invitatului special, Cătălin Botezatu.

Invitat Special

Cătălin Botezatu

Prezentatori

Vica Blochina

Cristina Cioran

Raul Popa

Designeri participanti

Evenimentul se va bucura de momente artistice şi de magie, oferite de către invitaţii: Florin Mircea Ganea, Antonela Gal, magicienii Eduard şi Bianca, dar şi de un concert marca Bogdan Vlădău.

Este primul eveniment de fashion, de o mare anvergura, găzduit de Oradea. Tocmai de aceea, acesta va deveni pentru o zi, capitala modei româneşti.

Romania Fashion Festival sustine realizarea proiectului "Tabara de Munte - Turnul de Apa Suncuius" destinata copiilor defavorizati

Prin aceasta prima editie, organizatorii doresc să îmbine fashionul cu generozitatea. Astfel, toate fondurile provenite în urma evenimentului, vor fi donate în scopul realizarii unei tabere destinate copiilor defavorizaţi „Tabăra de munte – Turnul de Apă Şuncuiuş”.

Tabara, situata în varful de munte Bălnaca-Groşi, are menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizaţi, dorind să implementeze strategii de autocunoaştere, creştere a încrederii în sine, socializare, integrare în societate, precum şi strategii educaţionale, culturale, sportive şi de divertisment.
Facultatea de Arhitectură şi Construcţii Oradea, a fost deschisă în vederea creerii unui parteneriat, astfel studenţii au fost cei care au creat proiectul de reabilitare a taberei, punându-şi în practică cele mai bune idei.

Proiectul s-a născut, din dorinţa organizatoarei evenimentului, Cătălina Burlo, de a aduce un concept nou în Oradea şi de a sprijini proiectul umanitar demarat de către Fundaţia Fapte Bune.

Sambata

28 Noiembrie

19:30

Achizitioneaza-ti biletul chiar acum!

© 2021 Romania Fashion Festival - Theme by Themefyre